Kan uw tuin wel een opfrisbeurt gebruiken?

DeJongenGaarden laat uw tuin weer tot leven komen!
Vraag NU een gratis onderhoudsplan aan!

Ja, ik wil mijn tuin opfrissen

Zelf uw tuin onderhouden kost veel tijd en moeite..

Wanneer uw droomtuin realiteit is geworden, is het vanzelfsprekend ook belangrijk om dit goed te onderhouden.
Dit kost vaak veel tijd en hier heeft u niet altijd zin in. Wij komen graag bij u langs om deze last bij u weg te nemen.

Offerte opvragen

Meedenkend vermogen

Meedenkend vermogen

Uw wensen staan op nummer één bij DeJongenGaarden! Wij zullen er altijd alles aan doen om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden. Onze hoveniers zijn specialisten die in elke situatie hun meedenkend vermogen kunnen toepassen, waardoor wij al tuinwensen kunnen vervullen!

Efficiënt en voordelig

Efficiënt en voordelig

Een perfecte tuin waar u volledig tot rust kunt komen lijkt onbetaalbaar, toch kunnen wij dit voor u regelen. Dit ook nog tegen een voordelige prijs! Hierdoor zijn wij beschikbaar voor iedereen!

Ultiem resultaat

Ultiem resultaat

Kortom, bij DeJongenGaarden slaagt u altijd! Wij hechten veel waarde aan uw mening en stoppen pas wanneer al uw behoeftes volledig zijn vervuld. Wij zullen u ondersteunen vooraf, tijdens en na afloop van het project. Vanwege onze ervaring in combinatie met uw mening, laten wij al uw wensen werkelijkheid worden!

Portfolio

Ja, ik wil mijn tuin opfrissen

Klantervaringen

  positive review  Fijne samenwerking. Mooi resultaat!

  Daniella Lintjens Avatar Daniella Lintjens
  mei 24, 2021

  positive review  Vandaag is onze tuin Zomerklaar gemaakt door de jongens van De Jongen Gaarden. Goed werk verricht en wij kunnen weer genieten straks in de tuin. Ook klussen verricht waar wij al jaren niet aan toe kwamen oa puin afgevoerd. Hardwerkende jongens en mooi resultaat. Volgende week komen ze nog wat beplanten en bestraten. Top werk , een aanrader...

  Marianne van der Hulst-Ouwerkerk Avatar Marianne van der Hulst-Ouwerkerk
  februari 27, 2021

  positive review  De jongens van De Jongen Gaarden hebben mij geholpen om mijn tuin op te knappen. Het was heel veel werk. Hard werken en het resultaat mag er zijn. Dus tuinmannen nodig, neem contact met ze op.

  Appie Book Avatar Appie Book
  maart 1, 2021

Ontmoet DeJongenGaarden

Wij, van DeJongenGaarden zijn een jong-dynamisch team gevestigd in Soest met een passie voor tuinen. Na jaren ervaring opgedaan te hebben in het vak, zijn we met veel enthousiasme ons eigen hoveniersbedrijf begonnen. Zo hebben wij inmiddels al voor tientallen tevreden klanten hun ideale tuin mogen realiseren. Gedurende het traject zullen wij voor u klaar staan, ook na afloop. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw tuin!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem hier gemakkelijk contact op!
Wilt u meer informatie over onze diensten? Of wilt u een gratis adviesgesprek aanvragen? Wij zijn zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Stuur ons een mail, whatsappje of bel ons!

Neem nu contact op
Neem nu contact op