Email

info@dejongengaarden.nl

Bel ons

+31 6 11 19 85 34

Offerte Formulier

Hoe werkt de Offerte Procedure?

Bij DeJongenGaarden hebben we het proces van het verkrijgen van een offerte zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Hier is hoe het werkt:

Stap 1: Upload Jouw Informatie

  1. Foto’s en Afmetingen: Begin met het maken van foto’s van jouw tuin vanuit verschillende hoeken. Zorg ervoor dat alle belangrijke elementen zichtbaar zijn. Voeg ook de afmetingen van de tuin toe, inclusief lengte, breedte en eventuele specifieke details.

  2. Jouw Ideeën: Beschrijf jouw ideeën en wensen voor de tuin. Of het nu gaat om een specifieke indeling, bepaalde planten, een terras of andere functies, vertel ons wat je in gedachten hebt.

Stap 2: Ontvangst van het Ontwerp en de Offerte

  1. Ons Ontwerp: Onze ervaren ontwerpers gaan aan de slag met de informatie die je hebt verstrekt. We maken een visueel tuinontwerp dat aansluit bij jouw ideeën en behoeften.

  2. De Offerte: Op basis van het ontwerp en de benodigde materialen en arbeid, stellen we een gedetailleerde offerte op. Hierin worden alle kosten duidelijk vermeld, zodat je een helder beeld hebt van wat de tuintransformatie zal inhouden.

Stap 3: Fine Tuning en Goedkeuring

  1. Bespreking: We plannen een bespreking in waarin we het ontwerp en de offerte uitgebreid met je doornemen. Dit is het moment om eventuele wijzigingen aan te brengen en vragen te stellen.

  2. Akkoord: Na het fine tunen van het ontwerp en de offerte en na jouw goedkeuring, gaan we over tot het definitieve akkoord. Dit betekent dat we kunnen beginnen met de voorbereidingen voor de tuinaanleg.

Stap 4: Start van de Tuinaanleg

  1. Afspraak: We plannen een geschikte datum voor de start van de tuinaanleg. Ons ervaren team van hoveniers zal de plannen tot leven brengen, rekening houdend met alle details van het ontwerp.

  2. Jouw Droomtuin: Na afronding van de werkzaamheden, wordt jouw droomtuin werkelijkheid. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is afgewerkt, zodat je direct van jouw nieuwe tuin kunt genieten.

Heb je nog vragen of wil je beginnen met het transformeren van jouw tuin? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en jouw ideeën met ons te delen. We staan klaar om jouw tuindromen waar te maken!