Email

info@dejongengaarden.nl

Bel ons

+31 6 11 19 85 34

Professionele Boomverzorging

Gecertificeerde Boomverzorging voor Gezonde Bomen

Welkom bij DeJongenGaarden, de deskundige in boomverzorging. Onze gecertificeerde boomverzorgers zijn gepassioneerd over het behoud en de groei van gezonde bomen. Of je nu een particuliere tuin, bedrijfsperceel of openbaar park hebt, wij bieden professionele boomverzorging die verder gaat dan alleen snoeien en kappen. We begrijpen dat elke boom uniek is en daarom hanteren we een op maat gemaakte aanpak om ervoor te zorgen dat jouw bomen gedijen.

Bij DeJongenGaarden bieden we een uitgebreid scala aan boomverzorgingsdiensten:

Boominspectie en Advies

Onze experts voeren grondige inspecties uit om de gezondheid van jouw bomen te beoordelen. We geven deskundig advies over benodigde verzorging en eventuele behandelingen.

Snoeien en Vormgeven

We snoeien bomen professioneel om hun gezondheid te bevorderen, de groei te stimuleren en de veiligheid te waarborgen. Dit omvat het verwijderen van dode of zieke takken en het vormgeven van de kroon.

Boomziektebestrijding

Onze boomverzorgers zijn ervaren in het identificeren en behandelen van boomziekten, van schimmelinfecties tot insectenplagen. We herstellen de gezondheid van aangetaste bomen met doeltreffende methoden.

Verwijdering en Boomkap

Indien nodig voeren we veilige en gecontroleerde boomverwijdering uit. We hebben de juiste apparatuur en expertise om zelfs de meest complexe bomen te kappen.

Boomverplanting

Wij kunnen bomen verplanten naar een nieuwe locatie. Onze boomverzorgers zorgen voor een zorgvuldige procedure om de overlevingskans van de boom te maximaliseren.

Waarom Kiezen Voor Onze Boomverzorging?

Gecertificeerde Boomverzorgers

Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals met uitgebreide ervaring in boomverzorging.

Toewijding aan Duurzaamheid

Wij streven naar duurzame boomverzorging, waarbij we de ecologische waarde van bomen behouden en bevorderen.

Klantgerichte Aanpak

We luisteren naar de behoeften van onze klanten en bieden oplossingen op maat, rekening houdend met hun specifieke situatie.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Onze diensten worden uitgevoerd met aandacht voor zowel de veiligheid van ons team als jouw eigendom.