Email

info@dejongengaarden.nl

Bel ons

+31 6 11 19 85 34

Over ons

De JongenGaarden

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van alle tuinen.

Wij, van DeJongenGaarden zijn een jong-dynamisch team gevestigd in Soest met een passie voor tuinen. Na jaren ervaring opgedaan te hebben in het vak, zijn we met veel enthousiasme ons eigen hoveniersbedrijf begonnen. Zo hebben wij inmiddels al voor tientallen tevreden klanten hun ideale tuin mogen realiseren. Gedurende het traject zullen wij voor u klaar staan, ook na afloop. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over uw tuin!
Tuin Aanleggen Utrecht
Tuinonderhoud Utrecht
gardener-in-newly-build-backyard-garden.jpg
0 +
Opgeleverde projecten
Waarom De JongenGaarden

"Kies voor Groen Meesterschap, Kies voor DeJongenGaarden – Waar Uw Tuin Dromen Bloeien!"

Onze kracht zit in het meedenkend vermogen om samen met u, uw tuinwens te vervullen.

Wat maakt ons uniek?

Uw wens staat bij ons op nummer één. De hoveniers van DeJongenGaarden zijn ervaren vakmannen, waardoor zij in staat zijn om hun meedenkend vermogen toe te passen op uw tuin. Ook op het financiële vlak kunnen wij met u meedenken om eventuele kosten te besparen. Samen met u, realiseren wij uw droomtuin!

Voor wie?

Wij richten ons vooral op de particuliere markt. Dit neemt niet weg, dat wij ook open staan voor eventuele samenwerkingen met zowel kleine als grote bedrijven. Samen staan we sterker!

Transparante communicatie

Wij doen er alles aan om uw wens zo snel mogelijk in vervulling te laten gaan. Bij DeJongenGaarden vinden wij het hebben van duidelijke communicatie zeer belangrijk. Daardoor zijn wij vrijwel altijd te bereiken en nemen wij de tijd, zodat u achteraf nooit tegen ongewenste verrassingen aanloopt.

Vrijblijvend advies

Krijg gratis en persoonlijk advies afgestemd op uw wensen en behoeften. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.