Email

info@dejongengaarden.nl

Bel ons

+31 6 11 19 85 34

Tuinaanleg

Vakkundige Tuinaanleg door DeJongenGaarden

Jouw Droomtuin Begint Hier

Welkom bij DeJongenGaarden, waar jouw tuindromen tot leven komen. Onze gepassioneerde hoveniers staan klaar om jouw buitenruimte te transformeren in een oase van schoonheid en functionaliteit. Of je nu een strakke moderne tuin, een weelderige groene oase of een gezellige familietuin wilt, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw visie werkelijkheid te maken.

Onze Tuinaanlegdiensten

Bij DeJongenGaarden bieden we een uitgebreid scala aan tuinaanlegdiensten:

1. Ontwerp op Maat

Onze ervaren ontwerpers luisteren naar jouw wensen en creëren een uniek tuinontwerp op maat. We houden rekening met de lay-out, beplanting, verlichting en andere elementen die jouw tuin bijzonder maken.

2. Grondwerk en Voorbereiding

Voordat we beginnen met de aanleg, zorgen we voor grondige voorbereiding. Dit omvat grondwerken, drainage, en het leggen van de basis voor terrassen, paden en andere structuren.

3. Beplanting en Landschapsarchitectuur

Onze hoveniers selecteren zorgvuldig de juiste planten, bloemen en bomen die passen bij de bodemgesteldheid en de esthetiek van jouw tuin. We creëren harmonieuze landschappen die het hele jaar door bloeien.

4. Hardscape Elementen

Van terrassen en opritten tot waterpartijen en tuinverlichting, we integreren diverse hardscape elementen om jouw tuin functioneel en visueel aantrekkelijk te maken.

5. Onderhoudsadvies

We delen graag ons deskundig advies over tuinonderhoud, zodat jouw nieuwe tuin zijn schoonheid behoudt in de komende jaren.
DeJongenGaarden

Laten We Samen Jouw Tuindromen Realiseren!

Ben je klaar om jouw tuin te transformeren? Neem vandaag nog contact op met DeJongenGaarden voor professionele tuinaanleg op maat. Samen maken we van jouw buitenruimte een waar paradijs.

Waarom Kiezen Voor Onze Tuinaanleg?

1. Ervaring en Vakmanschap

Met jarenlange ervaring en vakmanschap weten we hoe we een tuin moeten ontwerpen en aanleggen die langdurige schoonheid en tevredenheid biedt.

2. Creativiteit en Originaliteit

We zijn trots op onze creatieve benadering. Elke tuin die we creëren is uniek en weerspiegelt de persoonlijkheid en smaak van onze klanten.

3. Klantgerichte Aanpak

Jouw tevredenheid staat bij ons centraal. We werken nauw samen met jou, luisteren naar jouw behoeften en houden je betrokken bij elke stap van het proces.

4. Duurzaamheid en Milieubewustzijn

We streven naar duurzame tuinaanleg, waarbij we ecologische praktijken integreren en gebruik maken van milieuvriendelijke materialen.