Email

info@dejongengaarden.nl

Bel ons

+31 6 11 19 85 34

Offerte Tuinonderhoud

Offerte Procedure voor Tuinonderhoud

Bij DeJongenGaarden begrijpen we hoe belangrijk het is om een tuin te hebben die perfect aansluit bij jouw wensen. Daarom hebben we onze offerte procedure zo eenvoudig en transparant mogelijk gemaakt. Hier is hoe het werkt:

Stap 1: Upload Jouw Informatie

Om te beginnen, vragen we jou om wat basisinformatie over jouw tuin met ons te delen:

  • Foto’s en Afmetingen: Maak foto’s van jouw tuin vanuit verschillende hoeken. Zorg ervoor dat alle belangrijke elementen zichtbaar zijn. Voeg ook de afmetingen van de tuin toe, inclusief lengte, breedte en eventuele specifieke details.

  • Jouw Ideeën: Beschrijf jouw ideeën en wensen voor het tuinonderhoud. Of het nu gaat om regelmatig snoeien, gras maaien, planten verzorgen of andere specifieke taken, vertel ons wat je in gedachten hebt.

Stap 2: Ontvangst van het Onderhoudsplan en de Offerte

Onze deskundige hoveniers gaan aan de slag met de informatie die je hebt verstrekt. We stellen een gedetailleerd onderhoudsplan op dat aansluit bij jouw behoeften en de vereisten van jouw tuin.

  • Het Onderhoudsplan: We presenteren je ons onderhoudsplan, waarin staat welke werkzaamheden we zullen uitvoeren om jouw tuin in topconditie te houden. Dit omvat een overzicht van de te verrichten taken en de frequentie van het onderhoud.

  • De Offerte: Op basis van het onderhoudsplan en de benodigde materialen en arbeid, stellen we een gedetailleerde offerte op. Hierin worden alle kosten transparant weergegeven, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Stap 3: Fine Tuning en Goedkeuring

We plannen een bespreking in waarin we het onderhoudsplan en de offerte uitgebreid met je doornemen. Dit is het moment om eventuele aanpassingen aan te brengen en vragen te stellen.

  • Bespreking: Tijdens de bespreking nemen we alle details van het onderhoudsplan en de offerte door. We luisteren naar jouw feedback en passen het plan aan indien nodig.

  • Akkoord: Na jouw goedkeuring gaan we over tot het definitieve akkoord. Dit betekent dat we kunnen beginnen met het geplande onderhoud op de afgesproken data.

Stap 4: Start van het Tuinonderhoud

We plannen een geschikte datum voor de start van het tuinonderhoud. Ons ervaren team van hoveniers zal de geplande werkzaamheden uitvoeren, met oog voor detail en precisie.

  • Uitvoering: Ons team van hoveniers zal regelmatig langskomen volgens het afgesproken schema. Ze zullen alle benodigde onderhoudstaken uitvoeren om ervoor te zorgen dat jouw tuin altijd in optimale staat verkeert.

  • Jouw Perfect Onderhouden Tuin: Na afronding van de werkzaamheden geniet je van een prachtig onderhouden tuin, precies zoals jij het wilt. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is verzorgd, zodat je het hele jaar door kunt genieten van jouw tuin.

Heb je nog vragen of wil je beginnen met het onderhouden van jouw tuin? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en jouw ideeën met ons te delen. We staan klaar om ervoor te zorgen dat jouw tuin er altijd op zijn best uitziet!